Billede

NYTÅRSKUR

Verdens bedste januar

Det bliver verdens bedste januar. Vi har udviklet unikke januar menuforslag, og bagerierne tilbyder nye stykker bagværk til årets første måned. Løb med på løbetur, dyrk yoga i vores Madhus og få vores favoritopskrifter på Facebook.


Læs mere

MEYERS & LØGISMOSE

Det glæder mig enormt, at kunne fortælle jer, at vi nu slår os sammen med Løgismose.

Læs mere

MEYERS BAGESKOLE

Ny bog fra Claus Meyer: 'Meyers Bageskole – alle kan lære at bage'. Se uddrag, videoer, tips mm.

Læs mere

HELT SORT!

Kokkene fra Meyers går helt i sort, og inviterer til middag og fest i Frederiks Bastion 13. februar og 14. februar.

Læs mere

What's Cooking...?

Rosenkål
Rosenkål er lidt af en usleben diamant i det nordiske køkken. Vi kan kun opfordre til at give de kære kål en chance - og tage andre tilberedningsmetoder end overkogning i brug. Læs mere her om hvordan du kan tilberede dine rosenkål.
Læs mere


Claus Meyer Logo


Luk

Meyers| Kattegatvej 53 2100 København Ø
Dwarf